Indecaps informationstjänst

I appen Indecap Guide finns allt ditt sparande hos Indecap smidigt samlat. Förutom vår robotinvesterare IRIS som skräddarsyr ett ISK-sparande för dig erbjuder vi även sparande i fonder inom skalen IPS, fondförsäkring och på pensionsmyndighetens fondtorg. Logga tryggt in med hjälp av mobilt bankID och följ ditt sparande.

IPS

Om du redan har ett Individuellt Pensionssparande hos oss kan du logga in på Mina Sidor för information om ditt avtal, göra fondbyten, ta del av nyheter etc. Du kan även höra av dig till oss om du önskar koppla vår förvaltningstjänst till ditt Individuella Pensionssparande. Läs mera.

För att se våra valbara fonder för IPS så kan du klicka här.

Om du vill få överblick på hela ditt pensionssparande och inte bara ditt sparande hos Indecap kan du med fördel logga in på MinPension som är en oberoende tjänst i samarbete mellan staten och pensionsbolagen.

Fondguide

Indecap samarbetar med en majoritet av Sveriges sparbanker och erbjuder några av våra allra populäraste fonder på pensionsmyndighetens fondtorg.

Livskydd

Indecap kan även erbjuda ett individuellt livskydd till dig som genom någon av Sveriges Sparbanker tar del av vårt övriga sortiment. 

Försäkringsförvaltning

Vår aktiva förvaltningstjänst Fondguide försäkringsförvaltning gör livet enklare. Med den överlåter du jobbet till sparbankerna och Indecap. Vi bevakar, analyserar och utvärderar marknaden för att sedan placera dina pengar i de fonder som har de bästa förutsättningarna för tillfället. För ditt försäkringssparande kan du välja mellan fyra olika förvaltningsportföljer beroende på vilken risknivå du önskar och hur lång sparhorisont du har. Tillsammans med din rådgivare på sparbanken diskuterar du din ekonomi och riskvillighet och kommer fram till vilken portfölj som passar dig bäst. Kontakta gärna din närmaste sparbank om du önskar veta mer om denna förvaltningstjänst.