Experter på att analysera och utvärdera fondförvaltare
Information in English
Välj fritt bland världens 195 635 fonder.
Eller låt bli.

Att investera är enkelt, att investera bra och vid rätt tidpunkt är svårt. Det kräver inte bara mycket kunskap och resurser. Det krävs också många års erfarenhet. Denna erfarenhet kommer inte bara ifrån Indecaps majoritetsägare som består av många av Sveriges sparbanker, utan även från de nästan 20 år då vi dagligen utvärderat världens fondförvaltare. På så sätt vill vi göra det lite enklare för dig att välja rätt.

För att ge dig lite extra hjälp med dina fondval introducerar vi nu vår investeringsrobot IRIS. Hon kommer att ställa frågor för att kunna föreslå en lämplig risknivå utifrån dina önskemål och ekonomiska situation. Om du sedan startar ett månadssparande kommer dina pengar automatiskt att investeras utifrån den risknivån i fonder med olika inriktningar.

Iris gör jobbet och håller koll på dina investeringar så du inte behöver. Hon hjälper dig inte bara med att välja tillgångsfördelning och välbalanserade fonder utan följer även upp investeringarna med ombalanseringar och önskad risknedtrappning.

IRIS är kort och gott en smart ISK tjänst som hjälper dig att investera dina pengar. Snabbt, enkelt och tryggt.